Odzivi na totrovo olje

Izkušnje uporabnikov totrovega olja

“Že po štirih žlicah uživanja olja zjutraj na tešče sem čutila, da se bolečina umika – neverjetno!”

Lepo pozdravljeni,

ker sem imela bolečine v želodcu in preveč kisline,sem to omenila osebni zdravnici,ki pa je takoj omenila gastroskopijo. Prosila sem jo za tablete in se odločila, da grem na preiskavo kasneje. Tablete so sicer pomagale za kislino, niso pa vzele bolečin v žlički, pa še čuden pritisk v želodcu sem čutila. Po škatlici tablet sem se odločila,da jih preneham uživati.

Mrzlično sem iskala alternativo in našla na spletu VAS. Brez premišljanja sem naročila vaše totrovo olje. Že po štirih žlicah uživanja olja zjutraj na tešče sem čutila, da se bolečina umika – neverjetno! Sedaj po mesecu uživanja olja ni najmanjše težave več. Rečem vam lahko samo hvala in hvala, ker ste…

Z hvaležnimi pozdravi, Mateja.

“tisti tesnobni občutek, da te nekaj tišči, leži v želodcu, je splahnel”

Leto 2009 je zame bilo »črno« leto. Polno stresov, žalosti in to od začetka pa vse do konca leta 2009. Imunski sistem se mi je porušil v celoti. Začeli so se problemi z želodcem in s prebavo.

Ker pa se nagibam bolj zdravilom na naravni bazi, sem na internetu opazila vaš članek. Z jemanjem totrovega olja se mi je prebava uredila, prav tako si je počasi moje telo spet nabralo energije, oziroma semsi okrepila imunski sistem. Skratka tisti tesnobni občutek, da te nekaj tišči, leži v želodcu, je splahnel.

Lep pozdrav,
Anka

“Po eni steklenici se mi je stanje izboljšalo”

Totrovo olje sem že pred časom uporabljala, ker sem imela želodčne težave. Takrat mi ga je prinesel svak ter me je prepričal, da je to zelo dobro za moje težave. In res, po eni taki kuri (1 steklenici) se mi je stanje do letos uredilo.
Totrovo olje sem jemala 1 žličko zjutraj in 1 zvečer.

Lepo pozdravljeni in hvala za dobro totrovo olje,

Janja

Preberi več o totrovem olju

Naroči totrovo olje

 

 • Odzivi na totrovo olje

  Spoštovani g. Kragelnik,

  Vaše olje me je rešilo bolečin v želodcu in pri slabi prebavi pred strokovnim izpitom - stres. Trebuh me je bolel ob zaužitju česarkoli. Potem sem na internetu našla vašo spletno stran in že precej obupana poskusila. Ni bi bilo žal. Bolečine so izginile, prebava se je uredila.

  Potem sem olje kupila za sestro, ki je imela razjedo na črevesju, ta je po uživanju olja izginila.

  Brez olja ne more tudi mami, ki ima sicer kup težav v spodnjem delu trebuha, tako ženskih kot prebavnih, od kar pije olje, se bistveno bolje počuti, težave so izginile ali so zelo blage v primerjavi pred pitjem olja.

  Upam, da sem vam kaj pomagala. Vi ste nam zagotovo.

  Lp, Maja B.

  Preberi več | Naroči zdaj

 • Marija Merljak o zdravilnosti olj