Jagenjčki OMEGA 3

 

Na naši kmetiji se zavedamo pomena zdrave prehrane, ki se začne pri ustrezni krmi in skrbi za živali.

Naše živali se svobodno pasejo na travnikih kmetije Kapler. Prosta reja in neokrnjeni travniki poskrbijo, da se živali hranijo z hrano, naravno bogato z omega 3 maščobimi kislinami. V zimskem času prehrani živali dodamo tudi totrove luščine, kar poskrbi za kontinuiran vnos esencialnih maščobnih kislin čez celo leto.

Omega 3 maščobne kisline so življenjskega pomena, saj jih naše telo samo ne proizvaja ali shranjuje.

Torej je za zdravo in odporno telo nujno DNEVNO uživanje teh redkih esencialne maščobne kislin.

Neravnovesje omega 3 in 6 maščobnih kislin (trenutna hrana ima veliko preveč omega 6) lahko vodi v mnoga resna obolenja – preko debelosti, diabetesa, artritisa, boleznim srca in ožilja ter rakovim obolenjem.

Poleg totrovega olja, ki je izreden vir omega 3 maščobnih kislin lahko pri nas kupite tudi ovčetino in jagenjčke OMEGA 3.

 • Odzivi na totrovo olje

  Spoštovani g. Kragelnik,

  Vaše olje me je rešilo bolečin v želodcu in pri slabi prebavi pred strokovnim izpitom - stres. Trebuh me je bolel ob zaužitju česarkoli. Potem sem na internetu našla vašo spletno stran in že precej obupana poskusila. Ni bi bilo žal. Bolečine so izginile, prebava se je uredila.

  Potem sem olje kupila za sestro, ki je imela razjedo na črevesju, ta je po uživanju olja izginila.

  Brez olja ne more tudi mami, ki ima sicer kup težav v spodnjem delu trebuha, tako ženskih kot prebavnih, od kar pije olje, se bistveno bolje počuti, težave so izginile ali so zelo blage v primerjavi pred pitjem olja.

  Upam, da sem vam kaj pomagala. Vi ste nam zagotovo.

  Lp, Maja B.

  Preberi več | Naroči zdaj

 • Merljak o ričkovem ali totrovem olju