Avg
2

Ali nam hrana lahko škoduje?

Zelo dobra francoska dokumentarna oddaja, ki govori o zdravju škodljivih aditivih v sodobni prehrani. Priznani znanstveniki analizirajo različna živila, prehrambene obrate in komentirajo izsledke raziskav. Prisluhnite, zakaj bi se morali vrniti k ekološko pridelani hrani, če želimo dolgoročno poskrbeti za svoje zdravje.

Oddaja je vzela pod drobnogled pet vrst živil, ki so v Franciji najpogosteje na jedilniku: svinjina, losos, krompir, paradižnik, kruh in rogljički. Raziskovali so industrijo svinjine, gojišča lososov, sadovnjake in silose za žito. Povsod so našli znake, da je naša prehrana slaba, našli so vitamine kitajske izdelave, umetna barvila, pesticide, antibiotike, dioksine, PCB. Veliko kemikalij se vsak dan znajde na naših krožnikih.

Objavljeno v Blog s ključnimi besedami , , , , , , , , , , , , , , , , , . Shranite povezavo.
 • Odzivi na totrovo olje

  Spoštovani g. Kragelnik,

  Vaše olje me je rešilo bolečin v želodcu in pri slabi prebavi pred strokovnim izpitom - stres. Trebuh me je bolel ob zaužitju česarkoli. Potem sem na internetu našla vašo spletno stran in že precej obupana poskusila. Ni bi bilo žal. Bolečine so izginile, prebava se je uredila.

  Potem sem olje kupila za sestro, ki je imela razjedo na črevesju, ta je po uživanju olja izginila.

  Brez olja ne more tudi mami, ki ima sicer kup težav v spodnjem delu trebuha, tako ženskih kot prebavnih, od kar pije olje, se bistveno bolje počuti, težave so izginile ali so zelo blage v primerjavi pred pitjem olja.

  Upam, da sem vam kaj pomagala. Vi ste nam zagotovo.

  Lp, Maja B.

  Preberi več | Naroči zdaj

 • Oddaja o oljih